Кто это поет?
|
|
ЖоП$_=) | Дата: Среда, 21.01.2009, 20:09 | Сообщение # 31 |
Профессор
Статус: Без палочки
| Так, все молчат... Я загадаю тогда)))) How can I decide what's right When you're clouding up my mind? I can't win You're losing fight All the time Not gonna ever own what's mine When you're always taking sides But you won't take away my pride No, not this time Not this time How did we get here? I used to know you so well How did we get here? Well, I think I know The truth is hiding in your eyes And it's hanging on your tongue Just boiling in my blood But you think that I can't see What kind of man that you are If you're a man at all Well, I will figure this one out On my own (I'm screaming, "I love you so") On my own (My thoughts you can't decode) How did we get here? I used to know you so well, yeah How did we get here? Well, I think I know Do you see what we've done? We've gone and made such fools Of ourselves Do you see what we've done? We've gone and made such fools Of ourselves How did we get here? I used to know you so well, yeah How did we get here? Well, I used to know you so well I think I know I think I know There is something I see in you It might kill me I want it to be true Моя самая любимая песня)))) Подсказка: это из сумерек
только ты и я ,крошка.Всегда будем только ты и я (с)
|
|
| |
ВампирЁнок=) | Дата: Пятница, 23.01.2009, 19:09 | Сообщение # 32 |
Профессор
| Эт Paramore - Decode что ль?
|
|
| |
ЖоП$_=) | Дата: Суббота, 24.01.2009, 17:44 | Сообщение # 33 |
Профессор
| Угу)))) Эт она)))
только ты и я ,крошка.Всегда будем только ты и я (с)
|
|
| |
Николя | Дата: Воскресенье, 25.01.2009, 08:30 | Сообщение # 34 |
Сотрудник информационного отдела
| Извините что влезаю. I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless lost under the surface Don't know what you're expecting of me Put under the pressure of walking in your shoes (Caught in the undertow just caught in the undertow) Every step I take is another mistake to you (Caught in the undertow just caught in the undertow) [Chorus] I've become so numb I can't feel you there I've become so tired so much more aware I've becoming this all I want to do Is be more like me and be less like you Can't you see that you're smothering me Holding too tightly afraid to lose control Cause everything that you thought I would be Has fallen apart right in front of you (Caught in the undertow just caught in the undertow) Every step that I take is another mistake to you (Caught in the undertow just caught in the undertow) And every second I waste is more than I can take [Chorus] I've become so numb I can't feel you there I've become so tired so much more aware I've becoming this all I want to do Is be more like me and be less like you And I know I may end up failing too But I know You were just like me with someone disappointed in you [Chorus] I've become so numb I can't feel you there I've become so tired so much more aware I've becoming this all I want to do Is be more like me and be less like you [Chorus] I've become so numb I can't feel you there Is everything what you want me to be I've become so numb I can't feel you there Is everything what you want me to be
Я алкоголик анархист!
|
|
| |
Cristiano | Дата: Воскресенье, 25.01.2009, 08:57 | Сообщение # 35 |
Глава творческого и логического отдела
| Николя, как песня называется? Ведь надо отгадать исполнителя, но название на до указывать...
"Я бы хотел написать сюда что-нибудь умное" (с)
|
|
| |
Lady_Malfoy | Дата: Воскресенье, 25.01.2009, 15:38 | Сообщение # 36 |
Координатор и идейный вдохновитель ролевой игры
| Николя, Linkin Park "Numb"...
Хочу быть таким человеком, каким меня считает моя собака...
|
|
| |
(=п@зИтИФк@=) | Дата: Воскресенье, 25.01.2009, 16:09 | Сообщение # 37 |
Профессор
| Щас моно загадывать???
Я никак не могу собратся с мыслями-то они заняты , то я...
|
|
| |
Николя | Дата: Воскресенье, 25.01.2009, 23:16 | Сообщение # 38 |
| Денис, вообщето я не первый кто задает песни без названия. Название это правило, а жизнь по правилам не так интересна.
Я алкоголик анархист!
|
|
| |
Cristiano | Дата: Понедельник, 26.01.2009, 14:44 | Сообщение # 39 |
| Quote (Николя) Денис, вообщето я не первый кто задает песни без названия. Название это правило, а жизнь по правилам не так интересна. Но ведь к примеру в футболе ты не берёшь мяч в центре поля в руки, а? У Басты даже песня такая есть, вот слова: "Моя игра, моя игра, здесь правила одни, и цель одна" Давайте я сейчас загадаю, и вы попробуйте отгадать, уверен, гадать будете больше года Man I love this rap game Mainly cuz its cool To add a little spice to the life you've been through Everyone exaggerates a tiny little bit To make that shit sound more gangster than it really is You cant appear weak man We wanna hear street Wanna hear you spit your thug over this here beat Dont take it as sarcastic I can't get enough Im telling you You can call my bluff If it's not rough, then I really don't need it I'm not even ashamed I got too much reality thats filling up my brain so sell me on that chronic, I'm addicted to the game Suck it up like a cigarette, light it up Its just like a cigarette, its something that I do Once in awhile but between me and you Its just like a cigarette Nobody's really fooled I dont want the truth, I wanna feel fucking cool
|
|
| |
Николя | Дата: Понедельник, 26.01.2009, 15:51 | Сообщение # 40 |
| На счет футбола ты не прав. Я беру мяч в руки. Я вратарь. а на счет правил, правила создаются для того чтоб их нарушали. Скажи, ты ниразу не нарушал правил? Да не может этого быть. Кстати, ты только что нарушил одно. кста, на счет песни, ее исполняет группа fort minor а название я не помню.
Я алкоголик анархист!
|
|
| |
Cristiano | Дата: Понедельник, 26.01.2009, 18:42 | Сообщение # 41 |
| Просто в этой игре, очень сложно отгадать. Потому что кто-то слушает одно, кто-то другое. Кстати, посмотри несколько сообщений вверх, там Таня правильный ответ дала)
|
|
| |
Николя | Дата: Понедельник, 26.01.2009, 18:50 | Сообщение # 42 |
| Да я уже видел. Это я ответ на твой вопрос написал
Я алкоголик анархист!
|
|
| |
Жаннуля | Дата: Вторник, 27.01.2009, 19:59 | Сообщение # 43 |
| Ну, ничего загадать не хотите? )) тогда давай я! У меня, конечно, есть песня, которую вы тоже не знаете... и тем более исполнителя.. Ну... I'm thinking about you, and I remember everything, all of us I look at the ocean, but still I can't see anything, but all of us. The time of open hearts, the time before the rest of life begins the learning who we are, what I'd give to be December boys again. Nothing was easy, but I would do it all again, and never change a thing, It's all about choices, but I couldn't watch you walk away, without following. The lifes of broken dreams, the lifes dividing strangers from your friends, we live in you and me, What would I give to be December boys again. In between a man and child all bliss hearts is running wild, everything on earth was worth a child, it took me by surprise I felt so good to be alive. Sooner or later You'll find the end to everything, but life goes on, Twisting and turning forcing us through everyday, until it's gone. At last I think I know The past is where we keep what might have been But, it's best to let it go Coz' we'll never be December boys again, We'll never be December boys again, Never be December boys again, Never never be December boys again.
Женщина тогда верит слову "люблю", когда оно сказано тихо и просто. /Я. Галан/
|
|
| |
Lady_Malfoy | Дата: Вторник, 27.01.2009, 20:39 | Сообщение # 44 |
| Она была в December Boys?
|
|
| |
Lady_Malfoy | Дата: Вторник, 27.01.2009, 21:03 | Сообщение # 45 |
| Точно!!! Она именно из этого фильма (даже по тексту видно)))). Так, вроде, и называется "December Boys". А исполнитель...я точно знаю, что его зовут Питер, а фамилию не помню...Что-то итальянское, вроде...
|
|
| |